Monday, June 30, 2014

Tupperware: Real Picture July 2014

Assalamualaikum..

Jom kita lihat real pictures utk produk Tupperware bulan ini ;)




Set yang dijangka terlajak laris.. So kalau sesiapa berkenan, maka cepat2 lah confirm order..





Ramadhan Set...bekas sedang elok utk aktivti menapau.. :)





Set swowflake ni ..khusus utk kegunaan dlm peti sejuk..tp luar dprd peti sejuk pun boleh sbb ianya kedap udara





OT ni sebenarnya dia boleh set dgn set kek raya dgn tall canister tu..dlm katalog pun dia buat mcm gitu..




Set Kek raya masih continue ye..Harga masih offer sbb sy beli stok semasa promosi ..Nak harga promosi termurah?? Confirm order dgn saya ;) 




Warna yg cun melecun.. lebih dlm & besar.. letak kuah terlebih pun tak terkeluar ok. tersesuai utk kanak2 dan dewasa ;)





server yg sedang elok utk letak makanan dlm kuantiti yg kecil. ada yg bercadang utk letak kuih raya.. ;)





Snack it! boleh serve 2 jenis biskut skali gus ;) 





Botol terbaru..kecik molek..letak dlm handbag ..xde la senget bahu2 pikul botol kik3.. 





Set blossom tgh offer skrg..beli blossom PERCUMA takeaway set ni..huhu.. 



Ok itu shj..akan diupdate dr masa ke semasa nnt ;) 

ada apa2 pertanyaan boleh hubungi: AZRINA

sms: 0132480712
whatsupp : 0132123611 


Terima kasih



Katalog Tupperware 1 - 31 Julai 2014

Assalamualaikum everyone :)

Ramadhan Mubarak !! Semoga amal ramadhan kita kali ini lebih baik berbanding tahun-tahun sebelumnya..

Jangan selebet aje kat rumah ye dan asyik mengira berapa jam lagi nak berbuka plus apa menu berbuka hihih..Sebaliknya, ada masa terluang terus ambil peluang utk mentadabbur Al-Quran atau melakukan amalan-amalan lain spt berzikir, solat sunat dan sebagainya.. Tazkirah utk diri sendiri juga ni. Saya bulan puasa biasanya gemar tgk gambar2 makanan plus resepi itu resepi ini. Masaknya idak lah hihih...Jom ubah !!


Ok, jom tengok katalog baru..Saya sangat excited ni sebabnya banyak barang2 Tupperware yg cun utk bulan ini. Hari itu sempat pergi ke stokis bangi & terjoin catalogue launch..Wahh, sungguh sugoiii..Ada juga aim utk koleksi diri sendiri heheh..

Enough said, jom cuci mata























































































So how, banyak yg menarikkan ?? Jom cecepat order ..takot2 out of stock 

Sekian

Terima kasih 
Azrina
sms 0132480712/ wassap 0132123611
fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia 




Wednesday, June 25, 2014

Post Mortem : Niaga Tupperware di Eh Eh Bazaar

Salam..

Last weekends , saya telah diberi peluang untuk membuka booth di Eh Eh Bazaar pada 21-22 Jun 2014.






Suatu pengalaman yang sgt berharga. Sebenarnya sy buka booth ni share dgn 2 org business partners. Masing-masing bincang & bawa stocks yang ada utk dijual. Utk meningkatkan lagi jualan, masing2 buat la hampers & ternyata memang menjadi sbb kadang2 customers beli Tupperware dlm bentuk hampers sebagai hadiah utk insan tersayang cth mak, adik beradik, kawan-kawan & customers.











Saya sebenarnya 2-3 hari sebelum bazaar ini dah berbolak-balik, nak join ke tidak sbb takut panas. Igtkan dkt open air. Tapi rupanya dlm hall, lengkap dgn air-cond & toilets. Walau pun, air-cond nya tidak terasa sgt tp ok la..tak la mandi peluh. Alhamdulillah..Cumanya suraunya jauh bangat & kena turun-naik tangga, kena keluar drpd hall tu..mak buyung sungguh tak larat nak turun-naik. Finally kami solat dlm hall tu juga..hampar kanvas & hadang dgn meja2.. sungguh sugoii :) 


Ok ini kawan-kawan yg ajak join jualan ini. Terima kasih daun keladi ye.. Lain kali jika ada lagi, invite lah lagi .. Walau pun penat sedikit tetapi seronok. Dapat jumpa & berkenalan dengan macam2 orang. Plus banyak juga stocks yg dpt di-clear-kan. Untung siapa yang membeli, jimat duit pos ! Terima kasih juga kerana membeli ye .. Sy jual semua .. Moga Tupperware yang dibeli itu bermanfaat utk anda & keluarga :) 












<3 Lots of Loves <3
Azrina 

fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia
sms: 0132480712
whatsupp: 0132123611




Thursday, June 19, 2014

Tupperware Leaflet 20-30 Jun 2014

Salam..

cuaca panas membahangkan? mak buyung sungguh tak dapat tahan. berpeluh double-tripple berbanding orang yg tak pregnant. katanya, el nino belum bermula..cuaca panas yg dialami sekarang ini disebabkan oleh tiupan angin monsun.. hebatkan?? kalau el nino nnt cammano? wallahu'alam

disebabkan cuaca panas, badan berpeluh2..badan kita sebenarnya kehilangan banyak air.. so pls drink up more water and kurangkan outdoor activities. bila baca info berkenaan heat stroke ni, bertambah risau pula.. risky juga, worst scenario boleh koma.. so hati-hati ye kawan-kawan. take care of yourself and family especially anak-anak kecil :)

macam mana nak tahu cukup ke tak air yg diminum? sila observe urine masing-masing ye..jika warna kuning tu, maksudnya belum cukup la tu..

botol yang berisi air pula jangan diletakkan/ didedahkan bawah cahaya matahari especially in a car.. takut ada chemical yg leaking masuk dlm air minuman kita.. minum, minum juga..nak lari dr masalah heat stroke tapi dpt penyakit lain pula.. hehe..so semuanya perlu dlm penelitian..

ok berbalik pd leaflet baru dari tupperware ni sebenarnya nak menyahutlah cabaran cuaca panas ni...nak menggalakkan semua org especially Tupperware Lovers utk minum lebih banyak air. Makanya, botol2 and bekas air Tupperware diberi diskaun supaya semua mampu beli, minum lebih banyak air dan pd masa yg sama stay healthy kerana botol2 n bekas air ini bebas drpd bahan kimia yg berbahaya. tidak menjadi masalah utk re-use banyak-banyak kali :)

jom temgok leaflet nya







Eco bottle with pouch ..boleh beli LOOSE ye..pilih yang mana berkenan.  ikut susunan dr Eco bottle hitam ke pink, 500ml, 1.0L & 500ml 







Water Wonder All..10L ..saya dah jual banyak biji dah water wonder ni pd harga promotion. memang berbaloi.. beli hanya time promotion je tau..kalau bukan promotion, hanya akan dpt tong air shj..bekas 4 segi n tumbler tu xdpt. so grab it fast ye...time majlis buka puasa n raya nnt boleh guna ;) Life time warranty 





Beverage Buddy 2L ..menarikkan ?? Ramai customer beli ni semasa di Eh Eh Bazaar 





Eco Bottle Green & Orange 750ML





Eco Bottle Green & Blue 750ML




Hipster Handolier Orange 1.5L 


Setiap pembelian harga katalog sbyk RM100 dpt FREE 2biji mug & seal yer ;) So kumpul order (mugs seperti dllm gambar set water wonder all) 



itu shj..terima kasih ;) 

opss ada pesanan penaja : saya akan berada di Eh Eh Bazaar pd esok 21-22 Jun 2014 di booth LP41 .. jumpa di sana.. cari sy yg heavenly 8 months pregnant ya hihihi..


Sekian, 

Azrina
0132480712/ 0132123611
fb: Azrina Tupperware
fb fan page : Lelong Tupperware Malaysia