Monday, November 18, 2013

Jualan Nov 2013

Salam..

Saya ada beberapa items untuk di let go..Jom kita lihat apo kobondo nyer haa.. ;)

Luncheon plate (4 biji) RM25. Sesuai untuk kanak2. Tiada masalah pinggan pecah lagi dah ;) 


Berry Buddy 2.0L (1biji) RM28


Square A-Way 350mL (4biji) RM32. Sesuai untuk letak sandwich ke kuih2 ke dan bawa ke office


Handolier 1.5L dan Tumblers 900mL, both with Pouch RM64. Senang nak dibawa ke mana-mana. Siap ada name tag lg. Jadi, tak perlu risau tertukar dgn kawan2 ihihih


Garlic-N-All Keeper 3.0L (1biji) RM40 untuk kekemasan didapur


Expression Tumbler with Seal 330mL. 1 biji RM7. 4 biji RM26. Boleh set dgn Luncheon plate ;)


Beli 4 biji Large Square Round 2.0L, dapat FREE 4 biji Shallow Square Round 250mL for ONLY RM59. Colour gerenti cantik. Sekarang kan temanya blocking colours hehe


Beli 4 biji Compact Canister 600mL dapat FREE 1 biji One Touch Canister HANYA RM39


Eco Bottle 750ml (4biji) RM70 dan dapat FREE 1 biji yang berwarna Putih. Beli 1biji RM16. 


Modular Mates Set, Beli 10 items dgn harga RM188 dapat FREE 2 biji freezermate yang besar 3.3L. Jika nak beli loose pun boleh. Nanti pm saya, kita story2 siket :)


One Touch set ini jual loose. If interested yang mana2, boleh terus pm saya. InsyaAllah harga terbaik punyer


Christmas Surprise/ One Touch 1.3L (2 biji) RM73 dapat FREE gift bag tu 

Lolly Tup (2 biji), both for RM23. Pink for her. Green for him. Sweet kan.. ;)


Itu sahaja setakat ini. Harga yang tertera tu tidak termasuk pos ye..pos boleh pilih nak yang parcel (registered pos) atau pos laju. 

Ada yang menarik perhatian? hehe..boleh la contact saya di facebook Azrina Tupperware atau wassap/sms 0132123611

p/s: Saya dah serik pergi ke pejabat pos mini di Jln Reko yg dlm Econsave tu. Kisahnya saya nak send parcel. Berat parcel tu 2.6kg jadi kos posnya dlm RM7.00-8.50 TETAPI saya telah dicajkan sebanyak RM23. Katanya ikut volumetrik. Senang cerita kotak besar tapi barang ringan. Lepas itu, saya minta la list volumetrik tu. Senang nak bajet kos pos bila customer tanya. Katanya, pos mini tak boleh bagi list tu. Kena minta dgn pejabat pos besar. Saya pun pergilah ke Pos Besar Kajang, senang utk masa2 depan. Di kaunter tu saya minta la list tu. Cik adik di kaunter pening2, katanya pos parcel mana ada ikut volumetrik. HANYA pos laju sahaja. Adoii..Saya pun story2 la kisah di pejabat pos mini Jln Reko tu. Dia ckp pejabat pos besar xdapat la nak return duit saya tu. Tp Cik adik nasihatkan saya pegi balik ke pejabat pos mini itu dan cakap la gitu-gini gitu-gini supaya perkara ini tak berulang pd customer lain. Mungkin staff tersebut staff baru. Saya pun pegi la, explain la apa yang Cik adik di Pejabat Pos besar Kajang cakap. Staff di pejabat pos mini kata, sistem pejabat pos mini lain dgn pejabat pos besar. Kalau akak nak murah, akak pergi la (pos barang) di pejabat pos besar. hmm..So endingnya sampai situ la. Saya pun malas nak ambil pusing lagi dah. Memang rezeki pejabat pos mini tu lah. Frust juga td. So after this, I will NEVER to pejabat pos mini lg dah. Full stop 

Sekian lah luahan rasa saya hari ini..sampai ketemu lagi yer..

Wassalam


No comments:

Post a Comment