Sunday, November 10, 2013

Katalog 11 Nov - 31 Disember 2013

Salam semua..

Esok bermula katalog Tupperware yang baru, start esok hingga hujung tahun ini. Mention pasal hujung tahun ini, teringat azam2 yg dibuat awal tahun hari itu. Masih ingat lagi tak azam masing-masing? hihih. Harap-harapnya senarai yang dah accomplished lagi panjang drpd senarai yg belum accomplish. hehe.

Bercakap pasal katalog baru ni, rambang mata menengoknya. The colours are very attractive and vibrant. Rambang mata. Cantik !

Jom kita tengok apa yang menarik ;)




























Amacam? betul tak cakap saya..so apa lg contact la sy di sini, di facebook Azrina Tupperware atau sms/wassap 0132123611..insyaAllah, special price buat anda..

Tips: katalog yang 2 pages terakhir ni murah2. Kalau ada yang berkenan, cepat2 hubungi sy. Elok sangat la ni nak bg hadiah kat org.. kan musim nikah kahwin dah dekat..huhuh 

Thanks for interest. Stay tune for more Tupperware updates n clearance ;)

No comments:

Post a Comment