Wednesday, November 20, 2013

Promo Tupperware Membership

Salam.

Harap semuanya dalam keadaan sihat walafiat.

Baca tajuk tu mesti dah tahu kan apa yang saya nak cakap kan hihi.. Bukan apa saya nak share sedikit ilmu dan tips pada sesiapa yang berminat untuk menjadi member Tupperware tetapi tercari2 upline yang sesuai. Kalau kawan-kawan dah sampai ke sini, maksudnya rezeki kawan-kawan mungkin di sini. who knows.. ;)

Macam2 reason seseorang nak jadi member Tupperware. Firstly, mesti sebab sangat suka  dengan produk Tupperware . Pantang tengok katalog. Mesti ada yang nak beli. Maksudnya, mungkin jika kawan2 join biz Tupperware, kawan2 akan berjaya. Suka itu yang penting ! Bila kita dah suka, kita rasa senang dan enjoy untuk share kebaikan produk Tupperware dan sekaligus promo2 pada family members, office mates and friends. Kita rasa kepuasan di situ.




Secondly, nak generate side income. Kebanyakan daripada kita dah ada income tetap. Tetapi adakah mencukupi? Itu yang menjadi persoalan. Orang kata semakin besar periuk semakin banyak keraknya. Atau kawan-kawan ini housewife. Selalu sangat beli Tupperware. Nanti suami bising2 dah terbantut kat situ hihih. Meloponglah kita..Jika kawan-kawan seperti dlm situasi di atas, ambil peluang ini dengan menjadi member Tupperware. Bukan setakat dapat beli utk pakai sendiri dengan harga yang lebih murah malah boleh berjual dekat potential customers. Jadi kawan-kawan bukan setakat save 25% bagi setiap pembelian malah dapat untung runcit daripada hasil jualan pada customers tadi. So untung tak? Hmmmm.. mesti ada di antara kita tanya, kalau tak aktif macam mana? nanti burn la duit registration fee tu..Well, untuk kekal status sebagai aktif, kawan-kawan hanya perlu berbelanja sebanyak RM500 sepanjang 6 bulan berturutan. Arggg, susah la. Bukan selalu membeli huhu..Senang. Sebenarnya RM500 itu dikira daripada pembelian ikut harga katalog (tanpa potongan 25%) tu. Kalau tak cukup jugak? Ini yang penting kawan-kawan mempunyai upline yang komited. Kalau upline yang komited, dia akan cukupkan RM500 tu. Upline itu mesti jaga downline dia punyer la. So ehem ehem..Pilih lah saya, InsyaAllah, kita akan saling tolong menolong. Promote sikit hehe. Saya pun ditolong oleh upline saya. So in return saya akan tolong downline sy ;)




Bila ada dua sebab ini dalam diri kawan-kawan, rasanya dah cukup untuk kawan-kawan ambil tindakan approach your potential upline and contact he/she right away by sms/wassap/fb/email. Kawan-kawan akan dilayan dengan baik. Tanyalah apa yang nak ditanya. Bagi terang lg bersuluh ;)

Semasa saya join Tupperware hari itu, saya ambil pakej RM70 je. Basic business kit. It was worth it. Dapat return. Plus upline saya ada bagi mystery gift lagi.hihih...Mari kita lihat apa yang ada dalam pakej ini





Kalau ikutkan dalam pakej ini, nilainye lebih drpd RM70. Bekas purple besar tu dan berharga RM50+ plus tidak dijual dalam katalog. Exclusive you :D Manakala sample berry gen and lacto fiber tu bernilai RM20. Dapat key chain eco bottle lagi hihi...Tak rugi yer kawan-kawan labur duit RM70 tu. Jangan lupa ada hadiah mystery drpd I..Dah namanya mystery, haruslah gambarnya tiada di sini. hihi..Suspen la sangat.

Conclusion, why not we give it a try? Kita tak tahu rezeki kita di mana. Jadi, usaha dulu, baru tawakal ;) 

Jika saya boleh, kawan-kawan MESTI boleh !! yakin boleh !!






Azrina,
fb: Azrina Tupperware
sms/wassap: 0132123611

pssttt: saya dari Dream Team. Di link itu adalah mentor saya. We work together to achieve our dream..Come hurry join us ;)


No comments:

Post a Comment