Monday, November 25, 2013

Special Modular Mates Package

Salam

Ini entry kedua utk hari ini. Saja, menggunakan nikmat kelapangan sebelum sempit. Kawan-kawan, ingat tak hadis tentang 5 perkara sebelum 5 perkara? kalau tak ingat hadis, ingat lagu nasyid Raihan tu pun boleh. Menarik utk diambil iktibar. Jom layan youtube ini..hihi..menggamit memori pd zaman nasyid tengah up..



Ingat lima perkara sebelum lima perkara
Sihat sebelum sakit
Muda sebelum tua
Kaya sebelum miskin
Lapang sebelum sempit
Hidup sebelum mati


Ok, berbalik kepada topik asal saya..modular mates set ni sebenarnya dah lama berada dalam Tupperware. Zaman mak-mak kita. Di rumah arwah nenek saya masih ada bekas ini. Masih elok until now. Dulu rupanya macam ini...

Modular Mates Rectangular Set RM120



Sehingga sekarang masih ada produk ini tetapi dlm classic range. Dan tidak mustahil, ramai di kalangan muda mudi meminati range ini contohnya mama cik epal. Bila di susun dalam kabinet nampak kemas dan teratur. Ianya simple and elegant dlm kelasnya tersendiri.

Namun disebabkan peredaran zaman dan permintaan ramai dari pengguna Tupperware, pelbagai warna telah dihasilkan antaranya warna purple yang sedang hot dipromosikan dlm katalog pd bulan ini. Ini gambarnya..

The whole 8pcs per set (without 4pcs  freezermate) costs only RM150




Exactly the same with penutup merah dan hitam itu. Cuma ini diwarnakan purple.



Mana-mana bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan dlm masa terdekat atau kawan-kawan yang sudah berkahwin tetapi belum berTupperware, boleh membeli set ini sebagai permulaan. Pasti ada kegunaannya nanti! Macam-macam boleh diisi contohnya Milo, susu tepung, tepung gandum dan sebagainya. Kualiti dijamin LIFETIME. Penutup yang rosak akibat merekah, melendut, melepuh atau apa2 kerosakan secara semula jadi boleh ditukarkan pada penutup baru TANPA sebarang bayaran. Sebenarnya pembelian dalam set adalah lebih murah berbanding loose. Jimat in the long run. Jadi, GRAB lah peluang ini !


Namun ada sesetengah daripada kita hanya memerlukan sebahagian sahaja daripada set ini. Masing-masing ada keperluan tersendiri kan ;) Maka, untuk tidak mengecewakan kawan-kawan, saya perkenalkan pakej sy seperti di bawah. 



Pricing List
A. Modular Mates Package (12 pcs termasuk 4pcs freezermates) RM188
B. Freezermate Large II (2pcs) 3.3L & Large I (2pcs) 1.3L RM100
C. Modular Mates Square IV (1pcs) 5.5L & Square II (2pcs) 2.6L RM100
D. Modular Mates Oval I (2pcs) 500ml & Oval II (3pcs) 1.1L RM80
E. Modular Mates Package (8pcs) RM150 


Menarik x? Saya kalau ke stokis, melilau2 mata menengoknya. Seriously cantik !! Bagi kawan-kawan yang berminat boleh terus hubungi. Haii, gaji pun dah dapat kan hihi...Kaching $$ :D

Ok. itu sahaja..Saya beredar dulu...

Azrina :) 
fb: Azrina Tupperware
Sms/Wassap: 0132123611



No comments:

Post a Comment