Tuesday, November 12, 2013

Temanya Tupperware Bottles/ Containers

Salam..

Semalam saya ada tulis entry ttg air dan botol plastiknya. Itu baru part 1. Saya akan sambung part 2 tapi nantilah kena buat research dulu hehe..Nak menyampaikan info perlu pastikan kesahihannya dulu, ye dok?

Disebabkan dah cerita gitu-gini pasal botol minuman ni, saya nak promo la sikit Tupperware punyer drinking bottle or container yang tengah on sale sekarang..



Eco bottle (750ml) Beli 4 PERCUMA 1. Nak beli LOOSE pun bisa dirundingkan ;)



Handolier (1.5L) dan Tumbler (900ml) with pouch. Senang nak bawak ke mana2.  Beli kedua-duanya UNTUNG besar. Nak beli 1 je, bisa dirundingkan ;)



Berry Buddy (2L). Dah siap berisi air dah tu heheh..pinjam dlm peti sejuk saya punyer..




Ocean & Forest Square Eco Bottle (yang adik beradik hijau & biru tu, 1L) 
plus twilight tumbler (yang dark blue to black tu, 900ml) 



Haa..sebelum terlupa, ada customer tanya kenapa certain Tupperware bottles/ containers tiada recycle number tu .. Ni dia jawapan Tupperware Brands Corp .. Boleh click link provided for details .. ;)



Jangan lupa promosi keahlian juga masih diteruskan. Mari kita sama2 bekerjasama di bawah satu bumbung. back up each other..berganding bahu, barulah cepat maju.. yeay :) 





So tunggu apa lagi..jom pm saya di sini, di facebook Azrina Tupperware, di sms/wassap 0132123611..insyaAllah, anda akan dilayan sebaiknya..harga terbaik akan diberi..

Terima kasih 






No comments:

Post a Comment