Monday, December 2, 2013

Jom cuci mata

Salam..

Jom kita layan gambar shj.. ;)


Steam It, RM42. Berbaloi untuk beli sekarang sebabnya sebelum ini 2 layer aje. Sekarang beli 2 layer FREE 1 layer. Boleh guna untuk kukus macam2 cth pau, kuih koci, kek dll. Sihat la sikit kan hihi..Macam mana nak guna? Isi air dlm kuali ikut paras yg ditetapkan dan masukkan Steam It..High quality !! Plastik takkan cair..




Fridge water bottle (2.0L) RM127, buy 4 FREE 1. Saya suka warna hijau ini, nampak fresh. Muat dalam poket peti walaupun peti kawan2 (termasuk saya) hanya jenis 1 pintu hehe.. Senang utk GRIB dan yang penting SELAMAT. Masih ingat plactic recycle no tu? ;)  Dtg dgn 2.0L terus, tak perlu nak refill banyak2 kali. Memang requirement untuk minum air sbyk 2.0L sehari kan.. 




Rice Dispenser (10.5kg) RM230 FREE 4 biji Compact Canister (600ml), sticker dan ang pow bagi yang nak beraya hihih..Murah ni. Free gift tu yang syok. Keistimewaan Rice Dispenser ini adalah First In, First Out maksudnya beras yg dibahagian bawah akan kita guna terlebih dahulu sebab lacinye kan kat bawah. Kutu2 beras biasanya akan ke bahagian bawah kan, so kutu2 pun tak sempat nak membiak banyak. Asyik kita flush out aje..hihi..Jadi in the long run, jimat !! 





Cozy nest (12pcs; 2.5L, 1.2L & 500ml) RM140. Sekarang ada 40% off. Now is the most suitable time to buy this. Takkan dapat lagi semurah ini :) Kedap udara dan nak menyimpannya tak susah kawan2, kita boleh stack tuppy ini utk jimat space. Rujuk gamba katalog. Tutupnya akan muat hehe..Tak percaya, boleh try. 




Elegancia Bowl (600ml) RM 35. Seperti namanya, ia sangat elegant. Bukan kaca tau tapi sejenis plastik yang seakan kaca..hehe..Senang bila isi lauk pauk atau kuah, boleh tutup. Hadiah kahwin kawan2 sesuai ini almaklumlah musim nikah kahwin ni hehe..






This is my favourite products !! Macam2 set available. Boleh pilih set yang mana applicable utk kawan-kawan. 

  1. Freezermate fresh set (6pcs; 2.3L & 1.0L) RM83
  2. Freezermate Medium II (3pcs; 1.5L) & FREE 3 biji Medium I (550ml) RM73
  3. Freezermate Small III (2pcs, 1.0L) RM26 



Itu sahaja entry bergambar kali ini..Hope you like it ;)

Thanks
Azrina 




No comments:

Post a Comment