Wednesday, January 1, 2014

Katalog 2 Jan - 15 Feb 2014

Assalamualaikum wbt..

Lama sungguh tak update blog. Sorry. Bertangguh2. Banyak nak diceritakan. Nampaknya akan ada entry yang bersiri selepas ini :)

Tetapi sebelum tu saya nak war-warkan, berita baik punya !! Saya sudah berjaya menjadi DIRECTOR (sebelum ini Consultant).

Dah naik pangkat.Alhamdulillah..Ini semua rezeki daripada Allah di samping sokongan daripada suami tercinta, keluarga tersayang di Batu Pahat dan Pasir Mas, upline terkasih dan downline terbaik. Tak lupa juga kpd para CUSTOMER saya. Terima kasih tak terhingga kerana sentiasa menyokong saya. InsyaAllah, ada rezeki lebih akan ada freegift utk setiap return customers, yeayyy !!

Nanti kita sambung story-morry..Sekarang saya nak upload katalog baru terlebih dahulu utk tatapan semua. Ada yang berkenan?? Makanya cepat-cepat hubungi saya..di sini, fb Azrina Tupperware atau wassap/sms 013-2123611 / 0132480712..

Jom layannnnn.....








Kawan-kawan yang tengah mencari bekas giant ni. Ni lah masanya. Sangat MURAH sekarang. Jangan tunggu lama-lama.. Takut habis hehee



Lavender Set yang cun. Nak complete kan set purple anda, ini lah calon-calon yang sesuai ;)


Beli bekas biskut awal-awal untuk majlis keraian, perayaan dan sebagainya. Beli 6 biji, ada hadiah menarik menanti anda. Specially from me ;) 






New items. Dulu warna ijauuu...











Bekas bawang kembali. Beli 2 biji, ada hadiah juge menanti anda ;)






Dijangka akan HOTTT. Maka cepat-cepat beli, takut nanti melepas macam Large Sq Round bulan lepas. Saya gerenti akan terlaris ni 





Mobile water storage. Sesuai sangat guna ini utk piknik2 santai bersama keluarga. Kelas kau jahhhh hihih
























Sekian..Enjoy yourself.

Nanti akan update lg.. ;)

Till then, bye-bye

Take care ;)

No comments:

Post a Comment