Saturday, January 25, 2014

Leaflett baruuu 27 Jan - 15 Feb 2014..Bring Home Abundance ;)

Salam..

Wow, lama tak update blog..huhu..Almost 20 days tapi sebenarnya kalau sesiapa perasan, entry jualan sblm ni saya ada je tambah-tambah gambar, cuma tidak dijadikan post baru..hehe..

Saya ada announcement baruu..Saya ada fan page yang baru di facebook. Nama fan page saya: Lelong Tupperware Malaysia ..... Saya aktif di sana sbb itu la kat blog ni hambar sedikit. soory..

Blog ini still akan di update tapi agak lambat sedikit...sorry again


Apa pun, apa khabar semua? Saya harap semuanya dalam keadaan baik di bawah lindunganNya..


Saya masih seperti biasa cuma bila jadi mak yong ini, banyak cabaran sedikit. Alhamdulillah, kini saya dah faham pengorbanan ibu saya semasa mengandungkan saya selama 9 bulan. Terima kasih, ma !! I heart u, now ;)  Bila masa-masa sakit tu jadi sebak sendiri bila mengenangkan ma :(  Jadi dalam kesempatan ini, saya ingin mengingatkan diri saya dan kawan-kawan yang membaca entry ini utk sama-sama bermuhasabah terutamanya macam mana layanan kita pada ibu bapa kita pada masa lampau dan seterusnya bertekad untuk memperbaikinya supaya bertambah bakti kita terhadap ibu bapa. Sob sob sob..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ok, sekarang berbalik kepada topik utama kita TUPPERWARE heeee...Ada leaflett baruu seperti biasa sy anjurkan, bila ada leaflet ambil peluang utk borong lebih barang yang memang  dlm list keperluan kita sbb harganya MEMANG MURAH !! tTnpa panjang lebar lagi..jom lihat real pictures bg items yg tengah HOTT..

Rebut cepat2 ye kawan2 takut kehabisan stok.. Haaa, bercakap pasal ini, saya nak inform tentang barang-barang dlm leaflet. Biasanya ada yg memang HQ Tupperware Malaysia nak CLEAR mereka punya stor sbb tu jika kawan-kawan perasan, harganya sangat murah. Oleh itu, kalau ada items yg SUPER MURAH. Grab cepat2, sbb takut kehabisan stok dan jika kehabisan, dah tak dapat la stok yang sama. Mungkin akan di replace dgn barang yg lain ;)


so check it outtt belowssss:


sangat murah, ok !! letak agar-agar cantik ni heheh..nipis yg sedang elok 





set blossom ni pun jom GRAB..jarang bebenor nak sale nyer..siap ada freegift 2 biji tumbler




si mata satu ni rasanya stok clearance ni..





Special Features COMMUTER MUG SET ;) 
#1 The removable strainer, allows for the free flow of cold drinks that contain ice or cut citrus pieces. 

#2 the flip cap and the seal on the flip cap, ensures the mug remains spill proof. 

#3 The double walled design, maintains the temperature of hot or cold beverages, for up to an hour.

#4 The tapered contour is comfortable to hold, and conveniently fits in most cup holders





yang ini ISTIMEWA.. beg besar tu, muat semua brg tupperware dlm tu.. taknak isi tupperware? packing baju bajan utk balik kampung pun boleh..I SUKA 




memula tgk dlm katalog, macam kecil aje..tapi sebenarnya besar. WORTH IT nak beli Fresh N Cool ni. Isi jajan, gula, garam, tepung.. macam-macam la. kalau dpt kat geng susun atur, macam-macam di isinya. KREATIP kan ;) 




Flask ini macam comel aje.. bukan setakat boleh guna utk isi air panas . tapi boleh guna utk masak bubur. tak percayaaa??? sila view di : http://www.youtube.com/watch?v=vGkIeTSxqI4



Maxi Canister ni pun cantikk .. agak besar. nak letak2 atas meja, ok la..tak gabak sangat ;)



twinkle tup set dtg lagi..ada straw brush skali tau..senang nak cuci2 straw.. ;) comes with the CUTE bag..





ni penyejat utk kerja2 di dapur. sesuai utk aktiviti basuh2 beras dlm kuantiti yg banyak. meyenangkan keje ;)



---------------------------------------------------------------------

Full Leaflet boleh lihat kat bawah ni:

















Sekian, terima kasih yer

Doakan kesihatan kami sekeluarga ;)

Azrina
0132123611/ 0132480712
fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia 






No comments:

Post a Comment