Wednesday, March 19, 2014

Set Bajet Mac 2014

Salam..

Boleh PM sy di fb Azrina Tupperware atau di fb fan page Lelong Tupperware Malaysia utk urusan berjual-beli :) 






OT Mural ( 950ML  & 2.0L) & Tall Canister (10.0L) - SOLD OUT





Modular Keeper with Grid 9.4L, Fridge water bottle 2.0L & Eco Bottle 750ML 




Double Square Round 600ML - SOLD OUT 




Flip Top Eco Bottle 1.0L




Small Rectangular Saver 500 ML





Jumbo Keeper 5.7L - SOLD OUT




Cozy Nest Set - SOLD OUT


Monday, March 17, 2014

eLeaflet: Water Crisis - 17 till 31 March 2014

Posto...posto...posto..

Ada eLeaflet yang baru keluar.. Xhabis-habis kan heheh...aii, dah ada permintaan, nak buek mcmano? kik3..

Seperti biasa kalau dah leaflet tu..kalau tiada offer, tak sahh..Jadi, mari kita lihat apa yang di-OFFER..


Semuka surat aje ye tuan-tuan & puan-puan hehehe..



Kembali lagii...

Thirstquake tumbler 900ml (Hijau) & High Handolier 1.5L (Biru) 

Beli salah satu mahal..beli kedua-duanya murahh.. 




Water Dispenser 14.5L 

Puas hati utk menakung minuman..takperlu refill banyak kali kalau ramai membuat keramaian di rumah..gerenti puas hati 




Water Wonder-All 10.0L

utk store air di rumah atau picnic di luar rumah..

bekas modular mates boleh isi bihun goreng, snacks dll 

tumbler biru & kuning tu dpt FREE 




Tak sempat nak grab hari tu???

Jgn risau..atas permintaan ramai, TALL CANISTER 10.0L kembali lagi...

seperti biasa, beli satu jimat..beli dua lagiiiiiii JIMAT..





Ni standard lah...tak payah ckp banyak..high quality. Sesiapa nak beli, now its the time..paling murah yg pernah di OFFER


that's all ,for more continous update ..pls stalk me (hihi)  at:

fb: Azrina Tupperware

or

fb fanpage : Lelong Tupperware Malaysia


terima kasih,
Azrina 

Saturday, March 15, 2014

sambungan 49th Tupperware Malaysia Anniversary leaflet

salam..

sebenarnya yg saya upload hari tu hanya produk barangan plastik dr Tupperware..

seperti yang diketahui ramai..dlm Tupperware ada set kelengkapan diri dari Nutrimetics..Jom kita lihat apa yg offer ;)










Zoom Out :) 




set kegemaran ramai :) 




set yang saya sukaaaaa !! guna full rage br tahu keberkesanannya..produk legend ni dr Nutrimetics hihih (Y) 






itu dia..sekian..cononet aje..

ibu penat rini. 1/4 hari berada di stokis Tupperware Puchong (Ever Excellence) utk majlis rally recognition Tupperware..dapat gift sempena da naik director..dah kata majlis recognition Tupperware, gift pun mestilah barangan Tupperware tp special punye. i suka i suka i suka


terima kasih :) 
fb: Azrina Tupperware
fb fanpage : Lelong Tupperware Malaysia 


Wednesday, March 12, 2014

Leaflet sempena 49th Anniversary Tupperware Malaysia: 10-31 Mac 2014

Salam

Hari ini nak share leaflet yang keluar pd hari isnin minggu ini.. banyak item yang murah2..so boleh grab cepat2 before kehabisan stok !!


Selepas diskaun drpd saya, water filter ini pada harga bawah RM2000 & rice dispenser ini pada harga bawah RM200..sangat jarang-jarang sekali untuk berlaku mcm ini !! 




Double Deep & Small Goody Box Set (~mangkuk tingkat) adala produk hott 
Round Keeper 380ml, 4 pcs sesuai utk simpan makanan, jajan2 dlm kuantiti yang kecil..mungkin baki2 atau utk travel ;) 
Handy Cool 1.0L, 2pcs ..utk simpan air dlm fridge pun sesuai 
Luncheon plate 4pcs,..35% off..kalau sy bg diskaun, lg la murah dpt beli lalalalaaa




Modular Crisper with Grid utk simpan2 sayur atau buah dlm peti sejuk..tak besar gabak..sesuai utk peti comel2 :)
TupperClean (concentrated)  tu sesuai utk cuci tupperware- hilang bau plus kerak2 yg susah nak tanggal expecially kat botol2 




Microwaveable Round Servers 500ml, 4pcs ..nak hangat2 makanan/ bento tanpa perlu tikar2 bekas lain dah 
Ezy Slicer..gadget dapur utk potong2 makanan dgn lebih senang & kemas .. 
Window canisters 700ml, 4pcs ..bekas cun & airtight dgn clear window senang nak lihat apa yg disimpan di dlm ;)  


----------------------------------------------


Double Deep & Small Goody Box Set ( 1pcs: 1.7L & 3pcs: 790ml)


Fresh N Cool - 4pcs, 1.0L 


Mickey & Daisy OT Topper - 2pcs, 600ml



Modular Crisper - 1pcs, 6L




Rice Dispenser, 10.5KG



Rice Dispenser, 10.5KG



Nano Nature Water Filtration System 


Luncheon Plate - 1set, 4pcs 



Handy Cool - 2pcs, 1.0L



Window Canister - 4pcs, 700ml



Microwaveable Round Servers - 4pcs, 500ml




Round Keeper - 4pcs, 380ml 



Lime Dreams Melamine Plates - 1set, 2pcs 


Sekian,
Azrina 
fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia 

Tuesday, March 4, 2014

Ready stock for clearance - Mac 2014

Salam

Apa khabar semuanya? harap semuanya baik-baik aje..

Saya br balik dr Kelantan. saje, dah lama tak balik kampung plus nak makan masakan mak & Kelantan. Alhamdulillah, berselera biasa la tempat jatuh lagi dikenang.  Sekarang saya dah 4 bulan mengandung. Tidak mengalami apa2 komplikasi walaupun jalan naik kereta berjam-jam. Alhamdulillah, syukur. Selera pun dah makin bertambah. Ya Allah, jika bayi ini rezeki Mu kepada kami. Maka peliharalah ia, Ameen.

Ok, jom kita tengok ready stock utk bulan ini


Kitchen On The Move.. 6 in 1..ada customer beli ini. agak besar dan plastiknya tebal. berbaloi la..




Violette Lunch Set.. bekas lunch tu 1.0L..besar juga.. sesuai utk berbento ke office, universiti dll





Condiment Set with Spoon. Sesuai utk hidang2 rencah mee kari, laksa dll





Modular Keeper with Grid 9.4L. sgt besar pd harga yg sgt murah. tgh promo skrg. digunakan utk simpan sayur2 dan buah2.. mak & makcik sy mmg guna bekas ini utk utk simpan stok sayur2 n buah2 dlm peti sejuk utk tahan lebih lama 






Petite bowl, utk simpan kuantiti baki makanan dlm kuantiti yg kecil, baby food, lollies dll 



Rice dispenser 10.5Kg. warna hijau yang sentiasa menjadi rebutan ramai. limited. 



Baby set. berbaloi beli set  ini berbanding beli satu2. satu pun da simpan satu set utk kegunaan diri sendiri



Small Goody Box with Cariolier - 790ml.. utk aktiviti outdoor, piknik. smart way to pack your food

One Touch Mural Set - 2pcs 950ml & 2pcs 2.0L. limited edition.. 



Small Rectangular Saver - 4pcs, 500ml . Warna yang sgt cantik !




Set botol2..beli 1 set lg murah kawan-kawan ye..cukup utk sorang satu ;) 
  

VentSmart. Satu inovasi dr Tupperware utk simpan sayur dan buah dlm peti sejuk supaya tahan lebih lama dan lebih teratur 



set utk krimer, susu, kopi dan teh.. 




set hijau yg fresh !!



Turbo chopper -300ml..ganti blender & lesung batu ;) 


set lelong. ada 9 items all together. sgt berbaloi. - SOLD OUT  :)




blossom set :) - SOLD OUT












 Garlic All Keeper ;) 


Ok, sekian. akan di update dari masa ke semasa..

boleh ikuti perkembangan sy dgn lebih pantas di FB: Azrina Tupperware atau FB fanpage: Lelong Tupperware Malaysia 


Terima kasih,
Azrina