Monday, March 17, 2014

eLeaflet: Water Crisis - 17 till 31 March 2014

Posto...posto...posto..

Ada eLeaflet yang baru keluar.. Xhabis-habis kan heheh...aii, dah ada permintaan, nak buek mcmano? kik3..

Seperti biasa kalau dah leaflet tu..kalau tiada offer, tak sahh..Jadi, mari kita lihat apa yang di-OFFER..


Semuka surat aje ye tuan-tuan & puan-puan hehehe..



Kembali lagii...

Thirstquake tumbler 900ml (Hijau) & High Handolier 1.5L (Biru) 

Beli salah satu mahal..beli kedua-duanya murahh.. 




Water Dispenser 14.5L 

Puas hati utk menakung minuman..takperlu refill banyak kali kalau ramai membuat keramaian di rumah..gerenti puas hati 




Water Wonder-All 10.0L

utk store air di rumah atau picnic di luar rumah..

bekas modular mates boleh isi bihun goreng, snacks dll 

tumbler biru & kuning tu dpt FREE 




Tak sempat nak grab hari tu???

Jgn risau..atas permintaan ramai, TALL CANISTER 10.0L kembali lagi...

seperti biasa, beli satu jimat..beli dua lagiiiiiii JIMAT..





Ni standard lah...tak payah ckp banyak..high quality. Sesiapa nak beli, now its the time..paling murah yg pernah di OFFER


that's all ,for more continous update ..pls stalk me (hihi)  at:

fb: Azrina Tupperware

or

fb fanpage : Lelong Tupperware Malaysia


terima kasih,
Azrina 

No comments:

Post a Comment