Wednesday, March 12, 2014

Leaflet sempena 49th Anniversary Tupperware Malaysia: 10-31 Mac 2014

Salam

Hari ini nak share leaflet yang keluar pd hari isnin minggu ini.. banyak item yang murah2..so boleh grab cepat2 before kehabisan stok !!


Selepas diskaun drpd saya, water filter ini pada harga bawah RM2000 & rice dispenser ini pada harga bawah RM200..sangat jarang-jarang sekali untuk berlaku mcm ini !! 




Double Deep & Small Goody Box Set (~mangkuk tingkat) adala produk hott 
Round Keeper 380ml, 4 pcs sesuai utk simpan makanan, jajan2 dlm kuantiti yang kecil..mungkin baki2 atau utk travel ;) 
Handy Cool 1.0L, 2pcs ..utk simpan air dlm fridge pun sesuai 
Luncheon plate 4pcs,..35% off..kalau sy bg diskaun, lg la murah dpt beli lalalalaaa




Modular Crisper with Grid utk simpan2 sayur atau buah dlm peti sejuk..tak besar gabak..sesuai utk peti comel2 :)
TupperClean (concentrated)  tu sesuai utk cuci tupperware- hilang bau plus kerak2 yg susah nak tanggal expecially kat botol2 




Microwaveable Round Servers 500ml, 4pcs ..nak hangat2 makanan/ bento tanpa perlu tikar2 bekas lain dah 
Ezy Slicer..gadget dapur utk potong2 makanan dgn lebih senang & kemas .. 
Window canisters 700ml, 4pcs ..bekas cun & airtight dgn clear window senang nak lihat apa yg disimpan di dlm ;)  


----------------------------------------------


Double Deep & Small Goody Box Set ( 1pcs: 1.7L & 3pcs: 790ml)


Fresh N Cool - 4pcs, 1.0L 


Mickey & Daisy OT Topper - 2pcs, 600ml



Modular Crisper - 1pcs, 6L




Rice Dispenser, 10.5KG



Rice Dispenser, 10.5KG



Nano Nature Water Filtration System 


Luncheon Plate - 1set, 4pcs 



Handy Cool - 2pcs, 1.0L



Window Canister - 4pcs, 700ml



Microwaveable Round Servers - 4pcs, 500ml




Round Keeper - 4pcs, 380ml 



Lime Dreams Melamine Plates - 1set, 2pcs 


Sekian,
Azrina 
fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia 

No comments:

Post a Comment