Tuesday, March 4, 2014

Ready stock for clearance - Mac 2014

Salam

Apa khabar semuanya? harap semuanya baik-baik aje..

Saya br balik dr Kelantan. saje, dah lama tak balik kampung plus nak makan masakan mak & Kelantan. Alhamdulillah, berselera biasa la tempat jatuh lagi dikenang.  Sekarang saya dah 4 bulan mengandung. Tidak mengalami apa2 komplikasi walaupun jalan naik kereta berjam-jam. Alhamdulillah, syukur. Selera pun dah makin bertambah. Ya Allah, jika bayi ini rezeki Mu kepada kami. Maka peliharalah ia, Ameen.

Ok, jom kita tengok ready stock utk bulan ini


Kitchen On The Move.. 6 in 1..ada customer beli ini. agak besar dan plastiknya tebal. berbaloi la..




Violette Lunch Set.. bekas lunch tu 1.0L..besar juga.. sesuai utk berbento ke office, universiti dll





Condiment Set with Spoon. Sesuai utk hidang2 rencah mee kari, laksa dll





Modular Keeper with Grid 9.4L. sgt besar pd harga yg sgt murah. tgh promo skrg. digunakan utk simpan sayur2 dan buah2.. mak & makcik sy mmg guna bekas ini utk utk simpan stok sayur2 n buah2 dlm peti sejuk utk tahan lebih lama 






Petite bowl, utk simpan kuantiti baki makanan dlm kuantiti yg kecil, baby food, lollies dll 



Rice dispenser 10.5Kg. warna hijau yang sentiasa menjadi rebutan ramai. limited. 



Baby set. berbaloi beli set  ini berbanding beli satu2. satu pun da simpan satu set utk kegunaan diri sendiri



Small Goody Box with Cariolier - 790ml.. utk aktiviti outdoor, piknik. smart way to pack your food

One Touch Mural Set - 2pcs 950ml & 2pcs 2.0L. limited edition.. 



Small Rectangular Saver - 4pcs, 500ml . Warna yang sgt cantik !




Set botol2..beli 1 set lg murah kawan-kawan ye..cukup utk sorang satu ;) 
  

VentSmart. Satu inovasi dr Tupperware utk simpan sayur dan buah dlm peti sejuk supaya tahan lebih lama dan lebih teratur 



set utk krimer, susu, kopi dan teh.. 




set hijau yg fresh !!



Turbo chopper -300ml..ganti blender & lesung batu ;) 


set lelong. ada 9 items all together. sgt berbaloi. - SOLD OUT  :)




blossom set :) - SOLD OUT












 Garlic All Keeper ;) 


Ok, sekian. akan di update dari masa ke semasa..

boleh ikuti perkembangan sy dgn lebih pantas di FB: Azrina Tupperware atau FB fanpage: Lelong Tupperware Malaysia 


Terima kasih,
Azrina 







1 comment:

  1. Hai Sis,

    Rice dispenser warna hijau ada tak?
    Whatsapp me 019-5342112 (Siti Nur)

    ReplyDelete