Monday, May 19, 2014

Katalog Tupperware 12 - 31 Mei 2014

Salam..

Dah seminggu berlalu katalog baru ni, saya br nak update di blog tetapi di fb (Azrina Tupperware) dan fb fan page (Lelong Tupperware Malaysia), saya dah lama update huhu

sorry ye kawan-kawan..

jom kita tgk apa yg menarik :)























real pictures pula :)




Baby gift set.. sesuai utk baby kegunaan sendiri atau mahu dihadiahkan kpd newborn rakan-rakan. Satu set dah complete dgn milk dispenser dan container utk simpan susu formula. mana nak dapat kalau barangan brand lain kan heheh



Dinamakan cool square round kerana bekas ini boleh dimasukkan dlm peti sejuk utk menyimpan vegies & fruits supaya tahan lebih lama. pssstttt, sebenarnya kalau nak simpan biskut2 & jajang2 kat luar pun bole hehehe... i would say : WORTH THE MONEY SPENT !! 

Hadiah utk newly wed couples sesuai ni..insyaAllah banyak manfaatnya :)





Handolier 1.5L dgn pouch design terkini.. 




Kurma set.. dlm kotak yg sangat exclusive.. sesuai utk dihadiahkan kpd rakan-rakan atau badan2 korporat.. ramadhan kan bakal tiba.. kalau org berbuka puasa guna kurma yg kita hadiahkan..insyaAllah, pahalanya dapat juga pd kita si pemberinya. janji ikhlasss :) 

pstttt...kotaknya kalau dah guna, jgn buang..boleh buat pasu bunga..betul !! cuba cek  fb Tupperware Brands Malaysia ..geng2 susun atur mesti berminat hehe




Lavender set kembali lagi..ada diskaun ni .. purple lovers, pls grab it fast ya :)




Office buddy set..set paling laris sbb murah.  tak percaya? boleh contact saya...tp sy tak janji dpt stok ye..so faster please bg yg berminat :)



window canister...tak payah nak buka2 penutup utk lihat isi di dlm..intai je dkt tingkapnye hehehe...



server ini boleh masuk microwave.. cantik betul lah tupperware kaler hitam dan disuaikan dgn pink..menyerlah .. dont u think so??




B2b Snack stor...ada diskaun :)



Thin stor..sy da jual 4 set ni..sesuai utk letak puding, agar2..kaler pun macam comel aje :)




set level kali ini warna hijau..segar mata memandang.. :) 



sekian shj..

terima kasih :)

utk fast respond, pls visit me @ my facebook acc ya : Azrina Tupperware / Lelong Tupperware Malaysia

atau contact sy 0132123611 / 0132480712 

choww...











No comments:

Post a Comment