Wednesday, May 28, 2014

Tupperware Raya Cake Gift Set 2014

Salam

Kawan-kawan semua, hari ini sy nak story sikit tentang promotion Tupperware Raya Cake Gift Set 2014. Saya rasa most of the Tupperware lovers dah tau tentang promotion ini..went viral on the net since few weeks ago hihi..

Ok, first of all mari kita lihat pictures & keterangannya dulu..Then barulah kita tahu apa yg sedang diperkatakan =)






Setiap set kek ini, ada : 

♡ Small Goody Box (2pcs, 850ml each) with cariolier
♡ Premium Mocha cake 250gm
♡ Red Velvet cake 250gm
♡ Gift tag






Menarikkan?? Beli Tupperware, DAPAT kek 2biji. Saya personally dah try kek nya. Yummy especially yg mocha punya tu.. superb !!  

Hari ini, kita masih dlm bulan Rejab. Ramadhan pun belum, Syawal apatah lagi.. Apesal awal sangat? Tak rosak ke kek? Ini mungkin sebahagian drpd soalan-soalan yang tercetus di minda, kan? 

Bukan apa, tujuan di awalkan promotion ini adalah:
  • Membantu kita utk membuat persiapan raya awal2. Takde lah segala nak berbelanja bila dah akhir Ramadhan nnt. Tak la rasa duit mengalir laju aje.. 
  • Membolehkan kita fokuskan pd amalan-amalan dlm bulan Ramadhan nnt tanpa/ kurang disibukkan dgn persiapan2 raya ni..Yelah, nak fikir nak bagi hadiah apa kat mertua, ipar-duai atau clients. Then, keluar-keluar pergi survey/beli .. kan makan masa tu hehehe


Lagi satu, kek ini akan bertahan sehingga 30 Sept 2014 atau 31 oktober 2014 (bergantung kpd manufacturing batch). Jadi, gerenti no problem jika simpan lama-lama pun =)  

Sekarang ini, isu ke-HALAL-an hangat diperkatakan. Jadi kek raya ini pun tak terkecuali.. Kawan-kawan semua, kek ini dijamin HALAL. Boleh makan tanpa was-was. Tak percaya? Boleh lihat dokumen-dokumen yg dilampirkan =) 











Dah jelas ye kawan-kawan? Kalau masih belum jelas, boleh mengajukan soalan secara individu kpd saya ye..InsyaAllah, akan dijawab ..


Saya nak memperkenalkan 2 pakej set kek ini seperti dalam gambar di bawah ye:


Set Kek & Tall Canister 10.0L*
*Setiap pembelian set kek,kawan-kawan semua akan dapat beli Tall Canister 10.0L ini dgn sangat murah. Tak percaya?? PM lah saya hihih..



Set kek & Set Kurma 


Haa...berkenanan yang mane boleh pilih.. Harga utk pakej A dan pakej B lain-lain. Boleh PM sy di fb Azrina Tupperware atau di fan page Lelong Tupperware Malaysia atau SMS 0132480712


Tapiii...kalau nak set kek shj pun no problem..kita boleh settle =) 




Kepada kawan-kawan yang berminat utk jd ejen dropship di alu-alukan, harga special akan diberikan..Bila lagi nak cari duit poket lebih kan, boleh menabung sikit-sikit =)


Maklumat penting, promotion utk set kek ini bermula pd 22 Mei sehingga 22 Jun 2014 yer...Selepas 22 Jun 2014, harga dah xde promotion dahhh...normal price. So, HURRY and PURCHASE NOW !!

Ada lagi maklumat penting ni dgn setiap pembelian set kek ini, kawan-kawan akan dapat beli beverage buddy dgn harga promotion juga yerr..wow, berganda-ganda untung $$$ . Make your choice ya !!






Kepada yang gemar menghias-hias kek, boleh copy deko ini utk kek mocha n red velvet anda ye.. mesti lebih sedap & attractive nnt hehehe






ok itu sahaja update kali ini..ingat ye tarikh keramat, order sebelum 22 Jun 2014 utk harga promotion !!

Terima kasih,
Azrina

fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia
sms: 0132480712








No comments:

Post a Comment