Wednesday, June 25, 2014

Post Mortem : Niaga Tupperware di Eh Eh Bazaar

Salam..

Last weekends , saya telah diberi peluang untuk membuka booth di Eh Eh Bazaar pada 21-22 Jun 2014.






Suatu pengalaman yang sgt berharga. Sebenarnya sy buka booth ni share dgn 2 org business partners. Masing-masing bincang & bawa stocks yang ada utk dijual. Utk meningkatkan lagi jualan, masing2 buat la hampers & ternyata memang menjadi sbb kadang2 customers beli Tupperware dlm bentuk hampers sebagai hadiah utk insan tersayang cth mak, adik beradik, kawan-kawan & customers.











Saya sebenarnya 2-3 hari sebelum bazaar ini dah berbolak-balik, nak join ke tidak sbb takut panas. Igtkan dkt open air. Tapi rupanya dlm hall, lengkap dgn air-cond & toilets. Walau pun, air-cond nya tidak terasa sgt tp ok la..tak la mandi peluh. Alhamdulillah..Cumanya suraunya jauh bangat & kena turun-naik tangga, kena keluar drpd hall tu..mak buyung sungguh tak larat nak turun-naik. Finally kami solat dlm hall tu juga..hampar kanvas & hadang dgn meja2.. sungguh sugoii :) 


Ok ini kawan-kawan yg ajak join jualan ini. Terima kasih daun keladi ye.. Lain kali jika ada lagi, invite lah lagi .. Walau pun penat sedikit tetapi seronok. Dapat jumpa & berkenalan dengan macam2 orang. Plus banyak juga stocks yg dpt di-clear-kan. Untung siapa yang membeli, jimat duit pos ! Terima kasih juga kerana membeli ye .. Sy jual semua .. Moga Tupperware yang dibeli itu bermanfaat utk anda & keluarga :) 












<3 Lots of Loves <3
Azrina 

fb: Azrina Tupperware
fb fan page: Lelong Tupperware Malaysia
sms: 0132480712
whatsupp: 0132123611




No comments:

Post a Comment