Thursday, June 19, 2014

Tupperware Leaflet 20-30 Jun 2014

Salam..

cuaca panas membahangkan? mak buyung sungguh tak dapat tahan. berpeluh double-tripple berbanding orang yg tak pregnant. katanya, el nino belum bermula..cuaca panas yg dialami sekarang ini disebabkan oleh tiupan angin monsun.. hebatkan?? kalau el nino nnt cammano? wallahu'alam

disebabkan cuaca panas, badan berpeluh2..badan kita sebenarnya kehilangan banyak air.. so pls drink up more water and kurangkan outdoor activities. bila baca info berkenaan heat stroke ni, bertambah risau pula.. risky juga, worst scenario boleh koma.. so hati-hati ye kawan-kawan. take care of yourself and family especially anak-anak kecil :)

macam mana nak tahu cukup ke tak air yg diminum? sila observe urine masing-masing ye..jika warna kuning tu, maksudnya belum cukup la tu..

botol yang berisi air pula jangan diletakkan/ didedahkan bawah cahaya matahari especially in a car.. takut ada chemical yg leaking masuk dlm air minuman kita.. minum, minum juga..nak lari dr masalah heat stroke tapi dpt penyakit lain pula.. hehe..so semuanya perlu dlm penelitian..

ok berbalik pd leaflet baru dari tupperware ni sebenarnya nak menyahutlah cabaran cuaca panas ni...nak menggalakkan semua org especially Tupperware Lovers utk minum lebih banyak air. Makanya, botol2 and bekas air Tupperware diberi diskaun supaya semua mampu beli, minum lebih banyak air dan pd masa yg sama stay healthy kerana botol2 n bekas air ini bebas drpd bahan kimia yg berbahaya. tidak menjadi masalah utk re-use banyak-banyak kali :)

jom temgok leaflet nya







Eco bottle with pouch ..boleh beli LOOSE ye..pilih yang mana berkenan.  ikut susunan dr Eco bottle hitam ke pink, 500ml, 1.0L & 500ml 







Water Wonder All..10L ..saya dah jual banyak biji dah water wonder ni pd harga promotion. memang berbaloi.. beli hanya time promotion je tau..kalau bukan promotion, hanya akan dpt tong air shj..bekas 4 segi n tumbler tu xdpt. so grab it fast ye...time majlis buka puasa n raya nnt boleh guna ;) Life time warranty 





Beverage Buddy 2L ..menarikkan ?? Ramai customer beli ni semasa di Eh Eh Bazaar 





Eco Bottle Green & Orange 750ML





Eco Bottle Green & Blue 750ML




Hipster Handolier Orange 1.5L 


Setiap pembelian harga katalog sbyk RM100 dpt FREE 2biji mug & seal yer ;) So kumpul order (mugs seperti dllm gambar set water wonder all) 



itu shj..terima kasih ;) 

opss ada pesanan penaja : saya akan berada di Eh Eh Bazaar pd esok 21-22 Jun 2014 di booth LP41 .. jumpa di sana.. cari sy yg heavenly 8 months pregnant ya hihihi..


Sekian, 

Azrina
0132480712/ 0132123611
fb: Azrina Tupperware
fb fan page : Lelong Tupperware Malaysia 

No comments:

Post a Comment