Monday, June 30, 2014

Tupperware: Real Picture July 2014

Assalamualaikum..

Jom kita lihat real pictures utk produk Tupperware bulan ini ;)




Set yang dijangka terlajak laris.. So kalau sesiapa berkenan, maka cepat2 lah confirm order..





Ramadhan Set...bekas sedang elok utk aktivti menapau.. :)





Set swowflake ni ..khusus utk kegunaan dlm peti sejuk..tp luar dprd peti sejuk pun boleh sbb ianya kedap udara





OT ni sebenarnya dia boleh set dgn set kek raya dgn tall canister tu..dlm katalog pun dia buat mcm gitu..




Set Kek raya masih continue ye..Harga masih offer sbb sy beli stok semasa promosi ..Nak harga promosi termurah?? Confirm order dgn saya ;) 




Warna yg cun melecun.. lebih dlm & besar.. letak kuah terlebih pun tak terkeluar ok. tersesuai utk kanak2 dan dewasa ;)





server yg sedang elok utk letak makanan dlm kuantiti yg kecil. ada yg bercadang utk letak kuih raya.. ;)





Snack it! boleh serve 2 jenis biskut skali gus ;) 





Botol terbaru..kecik molek..letak dlm handbag ..xde la senget bahu2 pikul botol kik3.. 





Set blossom tgh offer skrg..beli blossom PERCUMA takeaway set ni..huhu.. 



Ok itu shj..akan diupdate dr masa ke semasa nnt ;) 

ada apa2 pertanyaan boleh hubungi: AZRINA

sms: 0132480712
whatsupp : 0132123611 


Terima kasih



No comments:

Post a Comment