Monday, June 2, 2014

Tupperware : Real Pictures June 2014

Salam..

seperti dijanjikan.. real pictures of products yg dlm katalog Tupperware Jun 2014..

nanti sy akan update entry ni dari masa ke semasa.. :)


Murah ni..kalau nak, better order cepat2 ;) 




set counterpart ni mungkin akan hot juga ..sbg persediaan utk raya nnt 




ni sangat murah ok..sama dgn set office buddy :) 



colour yang baru.. 



OT window canister ni masih ada dlm katalog bulan ni yee..




dulu bentuk round, skrg 4 segi pula..katanya kalau bentuk 4 segi ni space savers !




full level set..masih sama spt bulan lepas




baby set..7 items in 1 price..berbaloi2 




office buddy ..harga masih sama spt bulan lepas ..sgt murah !!




Handolier 1.5 L..




Set Kurma 




Raya Cake set :) 




Rice Dispenser dgn warna oren yang baru ..dgn 2 pakej..
Pakej A , RD & Inspire Fryer



Pakej B, RD & cozy nest warna ungu atau hijau 





First time tengok dalam katalog, dah berkenan.. rumah saya pun mesti ada set ini..  !!





Eco bottle 500ml dgn warna yang baru...kadang2 tupperware lovers ni buat koleksi eco bottle sbb tertarik dgn warnanya..cantik !! dont u think so? 




Snowflake - 6pcs/ set
sesuai utk simpan sayur-sayuran dan buah-buahan ..gerenti tahan lebih lama & tiada lg istilah pembaziran :)
utk hadiahkan pd kawan-kawan yg baru kahwin pun boleh, sbb dtg dgn gift box yg ekslusif 





Blossom Condimate with spoon.

utk hidang accessories nasi lemak, nasi kerabu, soto, bihun sup, laksa..senang n ringkas :) tutupnya adalah one touch ye. yg bestnya skrg ada less .. 




Alang-alang dah beli Condimate ..apa kata beli terus plate & bowl nya.. matching !! plate & bowl ni boleh masuk microwave.. boleh guna utk hidang makanan berkuah atau tidak berkuah. awesome !!







TURBO CHOPPER

1. Tangkas & cepat
2. Boleh dibawa ke mana-mana
3. Tidak menggunakan elektrik 

Berdasarkan pengalaman sendiri, nak buat rencah utk masak sambal, nasi goreng, telur hancur dll 

bertambah senang & cepat berbanding guna blender & lesung batu. Nak membersihkannya pun senang & tak renyah..Berbaloi-baloi !! 



======================================


second view..mungkin lg clear gambarnya.. heheh..



















tetap berkenan pd blossom party set ni.. =) 










Sekian,

Terima kasih =) 

No comments:

Post a Comment